Hänt i veckan

Var ett tag sen jag uppdaterad, så jag tänkte skriva lite vad som har hänt sen sist.

 

Lördags: Danstävling i Ludvika det blev en fin andra plats. Det var väldigt skönt för äntligen fick vi de efter längtade sex U-poängen. U-poäng= Uppflytnings poäng, 6 U-poäng = ny ranking grupp = Robert glad.

 

Söndag: Potatisplockning om möjligt ännu roligare än förra veckan…


Måndag: En vanlig måndag.


Tisdag: Känns som jag har sagt det förut men idag tog verkligen nördigheten nya höjder. Fem timmars mattetest helt frivilligt. Det var en mattetävling som faktiskt gick ganska bra gjorde tyvärr en jätte enkel slarv miss som vart ganska ödestigen. Får se hur långt det räcker resultaten kommer om en månad ungefär, skulle vara grymt kul att komma vidare och få åka till Lund och räkna mer matte… fast vad är sannolikheten för att det gick så bra?


Onsdag: Vi taggade för skol-sm i orientering på skolan idag och sprang ultrasprint på skolan. Riktigt awsome, tok kubbande mellan förvånade elever och aggressiva lärare. De tyckte tydligen inte det var okej att ha en kontroll i lärarrummet. Alla orienterare måste nästan kolla på kartan.


Torsdag: Studieteknikdag på skolan, var på en nice föreläsning av några som varit på antarktisk på en 80 dagars skidtur, det var kul. Efter det flummade vi om utmaningar. ”Vad ska du göra för att uppnå dina mål?”

 

/den ständigt upptagne mannen Robert

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0