Frustar och stönar högt!

Rubriken säger allt, jag hatar att vara täppt i näsan... ni som bara för en sekund tänkte på något annat har kanske lite för livliga fantasier. Jag tycket det är grymt iriterande att var man än går så förföljer den där frustande typen en. Han snorar, han andas djupt och han låter som han håller på att kolapsa vilken sekund som helst. Skaffa respirator för guds skull! Det jobbiga blir när man måste inse att denna person sitter liksom fast i en...

Nu har jag lekt lite med utsendet på bloggen, nästan änu mer roligt än bloggandet i sig. Troligt är att innan någon hinner läsa det här har jag säkert bytt utsende 5 gånger till, minst.

/En glad men snorig Robert

Välkommen till min blogg!

Oj ska jag blogga?! Plötsligt infall som jag fick så här på jullovet. Ni vet när man suttit inne hela dagen, kliat navelludd, tittat på 3 filmer, suttit vid facebook i några timmar och sjuningt högt till gitarren tills syrran ber om att man ska sluta. DÅ, DÅ får man riktiga snilleblixtar, typ som att starta en blogg!

 

Lite skrämade måste jag säga, vad skriver man på en blogg? Är jag intressant? Framför allt vet jag att mitt skrivande inte är det allra bästa. "Stavar som en krata", som jag brukar säga. Mina förhoppningar är alla fall att ni ska tycka att jag skriver intresanta saker. Även om det är felstavat, särskrivet och gramatiskt fel.

 

/Robert

 

 


RSS 2.0