The drug has arrived

 

Åhh vad tårta är gott! Jag sitter här och smaskar en ljuvlig gräddtårta som mamma fick för sig att hon skulle baka när morfar kom på besök. Mycket bra tänkt av henne och mycket gott.

 

Det känns som allt börjar falla på plats nu, jag har fixat klart med ”maskeradklädseln” till minglet. Så nu kommer jag se ut som en äkta nunna… i alla fall nästan. Bildbevis kommer, jag lovar. Över huvud taget så tycker jag hela skolan känns färdig…

 

Idag fick jag också brev från akademiska. De har nu skrivit ut recept på min ”testmedicin”. Väldigt förväntansfull på att det ska funka, lite läskigt är det dock när man läser om medicinen på www.fass.se nämner det inget om det användnings området jag ska använda det till. Fast som sagt det är ju ”testmedicin” Hoppas det funkar!

 

Fast det är ju en sak innan jag kan testa om det funkar… jag måste svälja fanskapet. Jag kan inte svälja tabletter. Inte ens en liten fjuttig Alvedon klarar jag, och de här ska vara större. Hur ska det gå?

 

/Er blivande knarkare Robert


Åh Fyris åker på DÄNG!

 

Idag var det SLAGET mellan Fyris och Rosendal och det bästa vann. Det var slakt! Tycker Fyris borde skämmas det är dubbelt så många och ändå har de inte en chans.

 

Dagens dislike får Felix Ohlin (internationella gymnasiet), kommer han och tror att han är något och springer runt med bar överkropp blåmålad som en Fyriselev. Nej så lågt trodde jag inte han skulle vara och kom igen vad tycker Felix om de blåa egentligen?

 

/Robert en stolt Rosendalare


Att göra ingenting

Inför den här helgen hade jag i stort sätt inget planerat, inget stort i alla fall. Det var ett tag sen jag sist hade en sådan helg. Någon gång runt påsk tror jag. Så jag var lite fundersam över vad som skulle hända. Nog för jag är en mästare på att ”ingenting” men det är lite roligare när saker händer och visst hände det saker.

 

Jag han på lördagen med att provspringa uringen banorna, hjälpa mamma i landet, leverera hö och hämta virke, bli bjuden på fika hos familjen Johansson och sist och definitivt roligast PADDLA! För jag fick faktiskt svar på min kontaktannons i mitt tidigare inlägg. Jag och Isak tog en paddlings tur igår kväll under månens ljus. Fast jag tror Isak som är lite homofob vill tillägga att det var ”NOT IN A GAY WAY!” Nej, det var en ytterst oromantisk forsränning nedströms hemifrån mig. För en som inte vet hur ån hemma hos mig ser ut kan jag beskriva det så här. Uppströms = Grön barnbacke, djupt, inga stenar i vägen, få nedfallna träd, lätt strömt. Nedströms = Svart puckelpist, grunt, massvis av stenar som gömmer sig exakt under ytan, nedfallna träd i stort sätt alltid i sikte, delvis jätte strömt och allmänt svår framkomligt. Så min och Isaks resa var inte romantisk på något sett. Mest använda ord var nog, helvete, jävlar eller FAN! Fast FAN vad kul det var!

 

För att summera det här lite så kan man hinna med väldigt mycket bra saker på endag även om inget var planerat.

 

/En planlöst strövande Robert

 


Fångad av sommarens varma hand

 

Jag har fått in lite klagomål på att den här bloggen är lite dåligt uppdaterad av ett visst troende berg och det kan jag acceptera. Jag har inte skrivit på ett tag jag har inte hittat inspirationen, eller det har jag ju egentligen. Jag har haft flera bra idéer. Jag har inte haft tid, eller det har jag ju egentligen. Jag har haft mycket tid för i skolan gör man inget längre. Jag har… nä jag ska inte hitta på mer dumma bortförklaringar jag har helt enkelt inte haft lust. Det har funnits så mycket annat tidsfördriv att göra. Lägga orienterings bannor (jag ska vara banläggare för en orienteringstävling på tisdag), träna piano (hade en piano ”uppvisning” i lördags på min stora systers bröllop), planera inför min systers bröllop (vad ska jag göra? Hur kommer det vara? Vad ska jag ha på mig?) och sen har jag gjort lite annat trams ibland. Jag vet inte om ni har hört talas om det men det kallas plugga? Jag brukar göra sådant ibland fast det händer allt mer sällan nu.

 

Jag ska vara ärlig med er bloggläsare jag har inte värdesatt er så högt som jag borde får se om jag prioriterar om i framtiden jag ska försöka men jag lovar inget.

 

/Robert son till Petter

Jag tänkte jag kunde slänga med lite vackra bilder från bröllopet. Fast det blir mest kanske ett bevis på hur dålig fotograf jag är…

 


Åhh vad våren är härlig

 

Våren har kommit och livet leker. Lärarna kommer inte på lektioner längre och det är bara håltimmar och sovmorgnar i skolan. Vattnet porlar fridfullt i ån hemma och detta har gjort mig grymt taggad på att paddla. Har varit det i någon vecka nu men ingen har varit på att paddla med mig. Så därför tänkte jag, ”jag sätter ut en kontaktannons…”Jag är en glad kille på 17 vårar, jag tycker om fridfulla utflykter med mycket snack och härliga naturupplevelser. Jag söker dig som är likasinnad och gärna tar en lång paddlingstur i den varma vårsolen inom en snar framtid. Tveka inte att ta kontakt är glad för alla sorters sällskap.


/en seriöst sökande Robert


Mitt hjärta brister

Jag blir så jävla lack på mitt spec-hjärta. I natt sprang jag 10-mila och han knappt komma in i loppet innan hjärtat ballar ur. Kan det inte bara vara som alla andras? Så frustrerande när de inte funkar som jag vill. Ska nog ringa doktorn och be om lite knark snart, så här kan jag inte ha det länge.

 

/Er sjuke vän Robert


RSS 2.0